Reizen

Ik ben met veel enthousiasme gaan reizen.

imageDubai

Hier moest ik zijn voor de prijsuitreiking eens in de twee jaar namens de Stichting Transfusie Geneeskunde. Het bestuur keert de prijs uit aan een arts of wetenschapper die zijn sporen op het gebied van bloedtransfusie heeft verdiend.

Zie hier mijn reisblog op rudolfdesoet.nl

 

Curaçaocuracao1

Dit was een leuke volgende bestemming.

Lees hier meer hierover op deze blog.

 

 

 

 

IMG_5733Zuidoosten van de VS: The Deep South

Met een vriend en deels met mijn partner ben ik met de auto door het zuidoosten van de Verenigde Staten getrokken. Je reist dan door het echte ‘diepe’ zuiden, waar de echte conservatieve Amerikanen wonen. De aanhangers van Donald Trump, dachten wij. Maar dat bleek niet zo te zijn, althans het ligt genuanceerder. Daarover blogde ik op www.rudolfdesoet.nl: klik hier.

Lees in deze blog meer over belevenissen en dingen te zien en te doen en te verblijven.

 

 

Eeuwenoude beeldjes uit het graf van Ming
Eeuwenoude beeldjes uit het graf van Ming

Japan, Korea, Zwitserland, Italie, Frankrijk

Een van mijn zakelijke activiteiten resulteerde in een reis naar Japan en Korea. Ik ben voor een reünie naar Appenzell na bij Sankt Gallen in Zwitserland geweest, de jaarlijkse bootvakanties in juli en/of augustus en een reis naar Italië. Het doel was een kookcursus in Toscane, maar ik heb van de heen- en terugreis ook een vakantie(feest) gemaakt.

Amerika

Vervolgens ging ik een aantal keer naar Amerika, voor weer een andere activiteit, namelijk zaken regelen rondom ons vakantiehuis bij Orlando, Florida. Zie hier en hier voor meer informatie over dit huis.

China

Een meer recente reis was naar China, waar ik een vriend die daar woont ging bezoeken. Ik post daar een aparte blog over.

Frankrijk

Opnieuw ben ik naar Frankrijk gegaan. Dit keer naar Nice en Marseille. Meer daarover in deze blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *