Over Mij

IMG_1663Pré-pensioen

Mijn naam is Rudolf de Soet en ik ben onder meer blogger geworden. Na 37 jaar gewerkt te hebben, pakte ik de kans te stoppen met werken in loondienst. Ik noem mij daarom pré-pensionado. Ik ben te jong voor pensioen, ik was toen 60, maar vond 37 jaar loondienst genoeg.

Blogger

Dus volgde de vraag, wat dan? Een van de dingen die ik langzaam al was gaan opbouwen was bloggen. Ik blog inmiddels sinds februari 2012 op mijn eigen blog www.rudolfdesoet.nl: Rudolf deS Blogs. En op een aantal andere blogs, waaronder de onderhavige, Wat Ga Ik Doen Na Mijn Pensioen. Ik ben inmiddels, sinds begin 2012 dus, ruim tweehonderd blogs verder, verdeeld over al die verschillende websites. Ik blog over van alles. Neem gerust hier een kijkje op rudolfdesoet.nl of op Mijn Oirs, een blog die ik over mijn kleindochter Sammie bijhoud. Oir (spreek uit: oor) is het Franse woord voor nazaat.

Op deze site wil ik over pensionering en de daarbij behorende uitdagingen bloggen. Van alles op dat gebied komt op deze blog dus langs.