Mijn websites

In de catagorie Websites bouwen

Iedere dag wil ik wat schrijven. Over wat er tot mij komt. Ik wil het vandaag eens over al mijn websites hebben.

rudolfdesoet.nl

Om te beginnen heb ik rudolfdesoet.nl, met daarop de blog Rudolf deS blogS. Ik probeer tweemaal per maand een blogje te schrijven over van alles. Dat lukt nu al ruim vijf jaar redelijk. Op het moment van schrijven, eind augustus 2017 staat de teller op 163 blogs.

watgaikdoennamijnpensioen.nl

Dan hebben we watgaikdoennamijnpensioen.nl. Dat is deze site. Daar probeer ik sinds drie jaar eenmaal per maand een blog te schrijven en dat lukt minder goed. Het is moeilijker om goede onderwerpen te verzinnen. Dat is op rudolfdesoet.nl al lastig, maar bij deze helemaal. De teller staat hier (eind augustus 2017) op 25 blogs.

vakantievillaflorida.nl

Vervolgens heb ik vakantievillaflorida.nl. Deze website gaat over ons huis in Florida. Veel hoef ik er niet aan te doen, eigenlijk alleen updates. Af een toe een beoordeling van een huurder over zijn of haar verblijf toevoegen. Deze maand is het huis verkocht, dus de site kan komen te vervallen.  Klik hier voor een blog over dit huis.

martinedesoet.nl

Ook website martinedesoet.nl, een site van dochter Martine is op dit moment niet actief. Zij is druk met andere dingen. Maar in de toekomst kan de site actief worden, als Martine weer meer tijd heeft.

myoirs.wordpress.com

Ik schrijf veelvuldig op de site myoirs.wordpress.com, voor de blog Mijn Oirs (= mijn nazaten). Het gaat over het wel en wee van mijn kleindochter Sammie en mijzelf als oppas opa. Gemiddeld schrijf ik vaker dan tweemaal per maand. De teller staat eind augustus 2017 op 96 blogs.

roderickvandriestsenior.wordpress.com

Tot slot heb ik de site roderickvandriestsenior.wordpress.com, mijn verhalen site. Deze staat ook al een tijdje stil. Ik schrijf wel verhalen, maar publiceer ze (nog) niet.

sappellipartners.nl

Vergeet ik er nu een? Ja natuurlijk, ik onderhoud ook sappelliparters.nl, de site voor interim opdrachten van Jolan. Ook daar gebeurt nu even niets, want ze heeft een vaste baan.  Ik houd de site alleen met updates en backups bij.

trafalgar-rose.com

Dat zijn er dus zeven in totaal. Ik tel de site trafalgar-rose.com, die ook over ons huis in Florida gaat, niet mee. Hij bestaat nog wel, maar zou eigenlijk moeten verdwijnen. Vakantievillaflorida.nl heeft deze site overgenomen. De laatste heb ik zelf gemaakt.

DayOneJournal

Deze blog zou niet volledig zijn, als ik niet mijn journaal vermeld: DayOneJournal. In deze app beschrijf ik dagelijks alles wat ik meemaak, al sinds 1995. Aanvankelijk schreef ik in boekjes, later, met der komst van de iPad, had ik daar de app MaxJournal voor, maar op enig moment in 2013 ben ik naar DayOne geswitcht. Ik beschrijf niet zozeer emoties als we de feitelijke gebeurtenissen. Ook als logboek voor de watersportactiviteiten. Erg handig ook, om eens wat terug te zoeken. Ook plaats ik er foto’s bij. Het geheel is erg leuk. Voor alleen DayOneJournal staat de teller op bijna 1700 entries.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *